Om oss

Vi er en samling konsulenter som mener det er på tide at vi digitaliserer og dermed effektiviserer søk etter konsulenter. Vi mener at vi trenger et nettverk for å støtte og utvikle hverandre og ikke minst ønsker vi å finne de riktige hodene til de riktige oppdragene. På den måten øker vi sjansen for suksess, både for oppdragsgiver og for oss som konsulenter.

Gründere

Alex York

Alex York

Epost: alex@brainbase.no
Tlf: 9584 7006

Bio

Alex er en fullstack utvikler, utdannet fra University of Manchester i England. Han har jobbet som profesjonell software utvikler siden 2006, og har utviklet websider siden han var 14 år. Etter å ha jobbet i flere firma, blant annet noen store konsulentselskaper, ble han selvstendig konsulent i 2012. Han elsker å jobbe med JavaScript, React, Node, CSS & .NET.

Ketil Jensen

Ketil Jensen

Epost: ketil@brainbase.no
Tlf: 971 72 278

Bio

Ketil er utdannet fra Institutt for Datateknikk på NTNU og har jobbet som konsulent siden 1999. I løpet av disse årene har han hatt mange forskjellige roller, fra utvikler til avdelingsleder. Etter å ha jobbet i et stort firma og et litt mindre firma i over 12 år, har han jobbet som selvstendig konsulent siden 2012. I den perioden har Ketil jobbet både som fullstack utvikler, frontendutvikler, Lean/Agile coach og som avdelingsleder.

Konsulenter i nettverk

BrainBase handler ikke om gründere, men om menneskene i nettverket. Vi er et nettverk av dyktige selvstendige konsulenter. Per i dag er vi 165+ verifiserte og kvalitetssikrede konsulenter og vi vokser raskt.

Shout outs

Tusen, tusen takk til: