Om oss

Vi er en samling konsulenter som mener det er på tide at vi digitaliserer og dermed effektiviserer søk etter konsulenter. Vi mener at vi trenger et nettverk for å støtte og utvikle hverandre og ikke minst ønsker vi å finne de riktige hodene til de riktige oppdragene. På den måten øker vi sjansen for suksess, både for oppdragsgiver og for oss som konsulenter.

Gründere

Alex York

Alex York

Epost: alex@brainbase.no
Tlf: 9584 7006

Bio

Alex er en fullstack utvikler, utdannet fra University of Manchester i England. Han har jobbet som profesjonell software utvikler siden 2006, og har utviklet websider siden han var 14 år. Etter å ha jobbet i flere firma, blant annet noen store konsulentselskaper, ble han selvstendig konsulent i 2012. Han elsker å jobbe med JavaScript, React, Node, CSS & .NET.

Ketil Jensen

Ketil Jensen

Epost: ketil@brainbase.no
Tlf: 971 72 278

Bio

Ketil har jobbet som konsulent siden 1999 og har en bred bakrunn. Han er utdannet fra Instistitutt for Datateknikk på NTNU, og har jobbet både som utvikler, prosjektleder, team lead, gruppeleder, avdelingsleder og som Lean/Agile Coach. Etter å ha jobbet i et stort firma og et litt mindre firma over 12 år, har han jobbet som selvstendig konsulent siden 2012. I den perioden har Ketil jobbet både som javautikler, frontendutvikler, Lean/Agile coach og som avdelingsleder.

Konsulenter i nettverk

BrainBase handler ikke om gründere, men om menneskene i nettverket. Vi er et nettverk av dyktige selvstendige konsulenter. Per i dag er vi 120+ verifiserte og kvalitetssikrede konsulenter og vi vokser raskt.

Shout outs

Tusen, tusen takk til: