Oppdrag og modell

Målet med BrainBase er å hjelpe andre selvstendige konsulenter med å finne nye og interessante oppdrag. Modellen vår er både rettferdig og den beste i markedet.


Misjon, visjon og verdier

Visjon

Visjon vår er å skape den beste plattformen for selvstendige konsulenter og sammen forenkle konsulentmarkedet på våre egne premisser.

Misjon

BrainBase er en nettverksbasert plattform laget av selvstendige konsulenter, for andre dyktige og erfarne selvstendige konsulenter. Plattformen vår gjør det mulig for selvstendige konsulenter og bedrifter å finne hverandre.


Verdier

 • Selvstendighet
  Vi er alle 100% selvstendige konsulenter som hjelper hverandre.
 • Deling
  Vi verdsetter ekte deling. Det vil si at vi deler avtaler, mellomledd og faglig kunnskap. Her er det ingen selgere eller andre som tar store deler av kaken.
 • Rettferdighet
  Alt vi gjør er til det beste for konsulentene i nettverket. Som Alex pleier å si: Never screw the consultant.
 • Gjennomsiktighet
  Vi er åpne og transparente i alt vi gjør.
 • Forenkling
  Vi jobber sammen for å forenkle og forandre konsulentbransjen.

Gründere

Alex York

Alex York

E-post: alex@brainbase.no
Tlf: 9584 7006

Bio

Alex er fullstackutvikler, utdannet fra University of Manchester i England. Han har jobbet som softwareutvikler siden 2006, etter å ha utviklet nettsider siden han var 14 år. Etter å ha jobbet for flere firma, blant annet noen store konsulentselskaper, ble han selvstendig konsulent i 2012. Han elsker å jobbe med JavaScript, React, Node, CSS & .NET.

Ketil Jensen

Ketil Jensen

E-post: ketil@brainbase.no
Tlf: 971 72 278

Bio

Ketil er utdannet fra Institutt for Datateknikk på NTNU og har jobbet som konsulent siden 1999. I løpet av disse årene har han hatt mange forskjellige roller, alt fra utvikler til avdelingsleder. Han ble selvstendig konsulent i 2012, og siden da har han jobbet både som fullstackutvikler, frontendutvikler, Lean- og Agile-coach og avdelingsleder.

Takk!

Tusen, tusen takk til: