Lei inn selvstendige konsulenter

Modell, miljø og gode vilkår gjør oss til et nettverk som både konsulenter og bedrifter er fornøyd med. Det er over 500 medlemmer i nettverket, og gjennom oss når du disse før alle andre.

Registrer bedriften din

Start med å registrere bedriften din. Etter bedriften er registrert, får dere tilgang til å legge ut oppdrag og behov. I tillegg ser dere alle konsulentene i nettverket, og kan ta direkte kontakt.

Registrer bedriften din

Legg ut oppdrag eller behov

Legg til ett eller flere oppdrag for prosjekter og stillinger på nettsidene våre. Om dere trenger en konsulent, eller har behov for et helt team spiller ingen rolle. Konsulentene med kompetansen du trenger får beskjed, og melder interesse.Trenger du hjelp til å finne riktig kompetanse?

Vi hjelper gjerne til med å finne riktig konsulent til ditt behov.Ta kontakt med ossså hjelper vi deg med å finne gode kandidater

Ta kontakt med konsulenter

Dere velger selv den kompetansen dere vil ha, og de konsulentene dere vil leie inn. Vi formidler oppdrag og konsulenter, men vi er ikke en megler eller selger. Du og din bedrift vet best hvem som passer til jobben.

Skriv kontrakt

Avtal pris og skriv kontrakt direkte med konsulenten. Modellen vår er enkel og konsulenten betaler kun tre prosent av timeprisen dere avtaler til BrainBase. Du kan velge om du ønsker å bruke en kontrakstmal dere har eller bruke en av våre standardkontrakter. Det koster selvfølgelig ingenting å bruke plattformen vår.

Enklere og billigere uten mellomledd

Kom i gang

Registrer din bedrift

ditt navn

E-post

navn på firma

telefonnummer

password

Bekreft passord

Trenger du mer info?

Ta kontakt med oss for en uformell og uforpliktende prat.

BLI EN DEL AV NETTVERKET

Behold friheten som selvstendig konsulent, med samme fordeler som faste ansatte. I tillegg til nye oppdrag og kunder, blir du også en del av et bredt fagmiljø.

BrainBase

BrainBase