Vår modell

Vi har to forskjellige modeller som passer til bedrifter av alle størrelser, og selvfølgelig: Vår modell er den absolutt beste i markedet, både for bedrifter og selvstendige konsulenter.

Modell #1: Direkte (anbefalt)

Kontrakt direkte mellom selskapet som leier inn konsulenten og konsulentens selskap. BrainBase sitter ikke i midten, og tar ikke "cuts" fra timeprisen. Konsulenten som gjør jobben får 100% av timeprisen. Vi hjelper til med søk, fasilitering, forsikring og kontrakter. Vi tar et lite engangsbeløp for "matchmaking" dersom det ender med kontrakt.

  • Matchmaking/søk. Vi hjelper bedrifter og konsulenter med å finne frem til hverandre.
  • Kontrakter og forsikring. Vi sørger for at konsulentens AS har riktig forsikring, og hjelper til med kontrakt mellom partene.
  • Konsulent og bedrift betaler BrainBase en liten engangssum for tjenesten.

Modell #2: 1-1-1 modellen

For større selskaper som ikke vil ha avtaler direkte med små selskaper fungerer BrainBase som en paraply over 140+ kvalitetsikrede, erfarne og selvstendige konsulenter. Denne modellen er enkel og rettferdig, både for bedrifter og konsulenter. Vi kaller den 1-1-1 modellen:

  • 1% av timeprisen går til BrainBase. Vi ønsker at konsulenten selv skal sitte igjen med en større del av timeprisen, fordi det er det konsulenter ønsker.
  • 1% av timeprisen går til personen som hjalp til med å skaffe avtalen. Vi ønsker å gi en belønning til konsulenten som hjelper til med å få inn selskaper til BrainBase, og som hjelper andre konsulenter med å få oppdrag.
  • 1% av timeprisen går til et godt formål. Vi er priviligerte som har gode jobber i et stabilt land og ønsker å gi noe tilbake til de som ikke er like heldige som oss.
  • Gjenstående 97% av timeprisen går til konsulenten som gjør jobben.