Vår modell

Modell

Vi har prøvd å finne en modell som er enkel og rettferdig, både for bedrifter og konsulenter. Etter mange eksperimenter har vi landet på en modell vi kaller "1-1-1 modellen":

  • 1% av timeprisen går til BrainBase. Vi ønsker at konsulenten selv skal sitte igjen med en større del av timeprisen, fordi det er det konsulenter ønsker.
  • 1% av timeprisen går til personen som hjalp til med å skaffe avtalen. Vi ønsker å gi en belønning til konsulenten som hjelper til med å få inn selskaper til BrainBase, og som hjelper andre konsulenter med å få oppdrag.
  • 1% av timeprisen går til et godt formål. Vi er priviligerte som har gode jobber i et stabilt land og ønsker å gi noe tilbake til de som ikke er like heldige som oss.
  • Gjenstående 97% av timeprisen går til konsulenten som gjør jobben.

Vi håndterer alle beregninger

For bedrifter er det så enkelt som å bli enig med konsulenten om timepris, motta faktura fra BrainBase og betale den. Vi distribuerer pengene etter modellen skissert over.

For konsulenter er det like enkelt: send én faktura til BrainBase med dine 97% ved månedsslutt. De tre 1% cut'ene er usynlig for deg: alt blir håndtert av BrainBase.

Enkle kontrakter

Vi håndterer kontrakter, slik at du ikke trenger å gjøre det. Hver avtale har to kontrakter: En mellom kunde og BrainBase og en mellom BrainBase og konsulenten. Et av våre mål er at alle kontrakter skal være så enkle som mulig.