Modell

Modellen vår er både enkel, rettferdig og rimelig. Uten dyre mellomledd og kompliserte kontrakter.

97%

går til konsulenten

3% til BrainBase

Rettferdig og rimelig

Vårt mål er å være det foretrukne nettverket for selvstendige konsulenter og små selskaper. Inntektene bruker vi til vekst og videreutvikling for medlemmene i nettverket slik at vi kan hjelpe enda flere konsulenter og bedrifter å finne frem til hverandre - uten fordyrende mellomledd.

Vi formidler oppdrag og hjelper bedrifter med å få tak i kompetansen de trenger. Når konsulenter finner oppdrag gjennom oss, betaler de en avgift på kun tre prosent av timeprisen. Den som jobber, er den som skal få betalt.

Dropp dyre mellomledd

Det er unødvendig dyrt og komplisert å leie inn folk gjennom konsulenthus eller meglere. De legger gjerne på en avgift på 7 og 30 prosent av timeprisen til konsulenten. Det blir fort mye penger. Lek litt med tallene selv, og se hvor dyrt det kan bli å leie inn konsulenter gjennom mellomledd.

Du betaler ekstra

122 500kr

timespris

kr

timer i året

t

Avigft lagt på timesprisen

Antall konsulenter

Velg konsulenter selv

Vær trygg på at den kompetansen dere velger og betaler for, faktisk er den kompetansen dere får. Bruker dere konsulenthus eller meglere, er det en risiko for at konsulenter blir byttet ut midt i et prosjekt. Eller at seniorene dere egentlig leide inn, blir byttet ut med juniorer etter en stund.


Dette er det ingen risiko for når dere finner folk hos oss. Dere velger selv hvilke konsulenter dere vil ta kontakt med og leie inn.


finne riktig konsulent til ditt oppdrag. Usikker på hvilken kompetanse du trenger for å løse ditt behov? Kontakt ossså hjelper vi dere med å finne riktig konsulent.

Kom i gang

Registrer din bedrift

ditt navn

E-post

navn på firma

telefonnummer

password

Bekreft passord

Trenger du mer info?

Ta kontakt med oss for en uformell og uforpliktende prat.

BLI EN DEL AV NETTVERKET

Behold friheten som selvstendig konsulent, med samme fordeler som faste ansatte. I tillegg til nye oppdrag og kunder, blir du også en del av et bredt fagmiljø.

BrainBase

BrainBase