Modell

Modellen vår er både enkel, rettferdig og rimelig.
Uten dyre mellomledd og kompliserte kontrakter.

97%

går til
konsulenten

3%

går til
BrainBase

Rettferdig og rimelig

Vi formidler oppdrag og hjelper bedrifter med å få tak i kompetansen de trenger. Når konsulenter finner oppdrag gjennom oss, betaler de en avgift på kun tre prosent av timeprisen. Den som jobber, er den som skal få betalt.

Vårt mål er å være det foretrukne nettverket for selvstendige konsulenter og små selskaper. Inntektene bruker vi til vekst og videreutvikling for medlemmene i nettverket slik at vi kan hjelpe enda flere konsulenter og bedrifter å finne frem til hverandre - uten fordyrende mellomledd.

Dropp dyre mellomledd

Det er unødvendig dyrt og komplisert å leie inn folk gjennom konsulenthus eller meglere. De legger gjerne på en avgift på 7 og 30 prosent av timeprisen til konsulenten. Det blir fort mye penger. Lek litt med tallene selv, og se hvor dyrt det kan bli å leie inn konsulenter gjennom mellomledd.

DU BETALER EKSTRA
1,312,500 kr
kr
7%
10%
15%
20%
30%
1
3
5
10
20

Velg konsulenter selv

Vær trygg på at den kompetansen dere velger og betaler for, faktisk er den kompetansen dere får. Bruker dere konsulenthus eller meglere, er det en risiko for at konsulenter blir byttet ut midt i et prosjekt. Eller at seniorene dere egentlig leide inn, blir byttet ut med juniorer etter en stund.

Dette er det ingen risiko for når dere finner folk hos oss. Dere velger selv hvilke konsulenter dere vil ta kontakt med og leie inn, og kontrakten er mellom bedriften og konsulenten.

Vi deler overskuddet

Inntektene vi har fører vi tilbake til nettverket. Det er ingen som tar ut lønn, eller noen eksterne aktører som tar av overskuddet. Vi vil at alt av inntekter blir i nettverket, og vi deler det på tre måter.

Formidling av oppdrag

Medlemmer får en liten bonus når de hjelper andre konsulenter med å finne et oppdrag. Ett av de tre prosentene vi tar i avgift, går derfor rett til den som formidlet oppdraget.

Arbeid på nettverket

Medlemmer får betalt for å jobbe med nettverket og nettsidene våre. Det er ofte små jobber som er perfekt for folk som står mellom to oppdrag.

Utbytte til eiere

Alle medlemmer kan bli medeier i nettverket, gjennom jevnlige emisjoner. Vi deler utbyttet mellom alle medeiere, som en bonus for å hjelpe nettverket med å vokse.

KOM I GANG

Registrer bedrift

BLI EN DEL AV NETTVERKET

Behold friheten som selvstendig konsulent, med samme fordeler som faste ansatte. I tillegg til nye oppdrag og kunder, blir du også en del av et bredt fagmiljø.