Konsulent modell

Modellen vår er både enkel, rettferdig og rimelig. Vi gjør alltid det som er best for konsulenter i nettverket.

97%

går til konsulenten

3% til BrainBase

Rettferdig og rimelig

Når du finner oppdrag gjennom oss, betaler du en avgift på kun tre prosent av timeprisen. Den som jobber, er den som skal få betalt.

Vårt mål er å være det foretrukne nettverket for selvstendige konsulenter og små selskaper. Inntektene bruker vi til vekst og videreutvikling for medlemmene i nettverket slik at vi kan hjelpe enda flere konsulenter og bedrifter å finne frem til hverandre - uten fordyrende mellomledd.

Den beste modellen for selvstendige - så vidt vi vet

Vi syns det er unødvendig å betale for mye for å få hjelp til å finne oppdrag. I BrainBase får du hjelp og støtte til å søke oppdrag. BrainBase tar 3% cut av timeprisen. Så vidt vi vet er dette den beste modellen i markedet. Test ut kalkulatoren vår, så kan du se hvor mye det er å tjene på å ta oppdrag gjennom oss.

Lurer du på hva du kan få i timepris? Sjekk ut konsulentpriser.no. Der finner du en oversikt over timepriser for ulike fagområder.

BRAINBASE CUT 3% - DU SITTER IGJEN MED

1 697 500kr

BROKER CUT 3% - DU SITTER IGJEN MED

1 749 999,97kr

DU SPARER PER ÅR

52 499,97kr

timespris

kr

timer i året

t

Avigft lagt på timesprisen

*Gjennomsnittlig timepris for oppdrag formidlet gjennom BrainBase er kr 1275,- kr

Vi hjelper hverandre

I BrainBase hjelper vi hverandre med mange ting - både å finne oppdrag og alt annet som har med det å drive som selvstendig konsulent. Slack er stedet der vi diskuterer og tipser hverandre i det daglige. Her kan du få hjelp til ting som regnskap, forsikringer, faglige spørsmål med mer. Konsulentene i nettverket liker å hjelpe så her er det bare å spørre og bli med i diskusjonene.

BrainBase: Vi hjelper hverandre

Vi deler overskuddet

Inntektene vi har fører vi tilbake til nettverket. Det er ingen som tar ut lønn, eller noen eksterne aktører som tar av overskuddet. Vi vil at alt av inntekter blir i nettverket, og vi deler det på tre måter.

Formidling av oppdrag

Medlemmer får en liten bonus når de hjelper andre konsulenter med å finne et oppdrag. 1 av de 3 prosentene vi tar i avgift, går derfor rett til den som formidlet oppdraget.

Småjobber på plattformen

Noen ganger trenger vi litt ekstra hjelp til å utvikle plattformen videre. Siden vi har et nettverk med mange flinke folk, legger vi ut slike oppdrag som en småjobb som man da får betalt for. Dette kan være en fin liten ekstrainntekt dersom man har litt ekstra kapasitet.

Utbytte til eiere

Vi gjør jevnlige emisjoner, der alle medlemmer i nettverket får tilbud om å bli med som mediere. Våre kostnader er ekstremt lave og når vi går i pluss vil vi betale utbytte som som fastsettes av alle eierne.

Tjenester

Opp gjennom årene har BrainBase 2 måneder gratis og rabattert pris på Orbit (kontorleie) og medlemmer i nettverket forhandlet frem mange avtaler for medlemmene i nettverket. Her er noen eksempler:

  • 15% rabatt på Fiken regnskapsprogram
  • Rabatt på regnskapsfører
  • 2 måneder gratis og rabattert pris på Orbit (kontorleie)
  • 10% rabatt på medlemskap hos SATS

Kom i gang

Registrer din bedrift

ditt navn

E-post

navn på firma

telefonnummer

password

Bekreft passord

Trenger du mer info?

Ta kontakt med oss for en uformell og uforpliktende prat.

BLI EN DEL AV NETTVERKET

Behold friheten som selvstendig konsulent, med samme fordeler som faste ansatte. I tillegg til nye oppdrag og kunder, blir du også en del av et bredt fagmiljø.

BrainBase

BrainBase