Konsulentmodell

Vi gjør alltid det vi kan for at konsulentene i nettverket skal få de beste betingelsene.


Rettferdig og rimelig

Når du finner oppdrag gjennom oss, betaler du kun en liten avgift av timeprisen til BrainBase. Den som jobber, er den som skal få betalt.

Vårt mål er å være det foretrukne nettverket for selvstendige konsulenter og små selskaper. Inntektene bruker vi til vekst og videreutvikling for medlemmene i nettverket slik at vi kan hjelpe enda flere konsulenter og bedrifter å finne frem til hverandre - uten fordyrende mellomledd.

Total verdi kontrakt

2 100 000kr

Cut er 7% - du sitter igjen med

1 953 000kr

Timespris

kr

Timer i året

timer

* Gjennomsnittlig timepris for oppdrag formidlet gjennom BrainBase er kr 1275,- kr

Lurer du på hva du kan få i timepris? Sjekk ut konsulentpriser.no. Der finner du en oversikt over timepriser for ulike fagområder.

Vi hjelper hverandre

I BrainBase hjelper vi hverandre med mange ting - både å finne oppdrag og alt annet som har med det å drive som selvstendig konsulent. Slack er stedet der vi diskuterer og tipser hverandre i det daglige. Her kan du få hjelp til ting som regnskap, forsikringer, faglige spørsmål med mer. Konsulentene i nettverket liker å hjelpe så her er det bare å spørre og bli med i diskusjonene.

BrainBase: Vi hjelper hverandre

Vi deler overskuddet

Inntektene vi har fører vi tilbake til nettverket. Det er ingen som tar ut lønn, eller noen eksterne aktører som tar av overskuddet. Vi vil at alt av inntekter blir i nettverket, og vi deler det på tre måter.

Formidling av oppdrag

BrainBase har ingen selgere. I stedet hjelper vi hverandre med å søke på oppdrag, både i offentlig og privat sektor. Som medlem kan du også bidra og du vil da få en prosentandel av formidlingsavgiften når du har hjulpet til med å finne et oppdrag som en annen konsulent får. Sammen er vi sterkere!

Småjobber på plattformen

Noen ganger trenger vi litt ekstra hjelp til å utvikle plattformen videre. Siden vi har et nettverk med mange flinke folk, legger vi ut slike oppdrag som en småjobb som man da får betalt for. Dette kan være en fin liten ekstrainntekt dersom man har litt ekstra kapasitet.

Tjenester

Opp gjennom årene har BrainBase og medlemmer i nettverket forhandlet frem mange avtaler for medlemmene i nettverket. Her er noen eksempler:

  • 15% rabatt på Fiken regnskapsprogram
  • Rabatt på regnskapsfører
  • 10% rabatt på medlemskap hos SATS

Kom i gang

Registrer som konsulent

Ditt navn

E-post

Navn på firma

Password

Trenger du mer info?

BLI EN DEL AV NETTVERKET

Behold friheten som selvstendig konsulent. I tillegg til nye oppdrag og kunder, blir du også en del av et bredt fagmiljø.

BrainBase

BrainBase