Finn flinke folk

Utviklere og andre selvstendige konsulenter i teknologibransjen blir kontaktet av selgere og konsulentfirmaer hver eneste dag. Ofte med upersonlige innsalg og hemmelige kunder. På toppen av dette tar selgere og konsulentselskap en stor del av timeprisen kun for å formidle oppdrag. Ikke rart mange har sluttet helt å vurdere denne typen henvendelser.

Vi kan garantere at du når flere kompetente konsulenter gjennom oss. Avtal timepris og vilkår direkte med konsulenten, og unngå dyre mellomledd. Konsulenter blir også mer fornøyde når de kan velge oppdrag og kunder på egne premisser. Det gjør at du finner folk raskere, med lavere risiko for gjennomtrekk.

Registrer bedriften din


Ingen skjulte kostnader

Siden vi ikke tar store påslag eller mellomledd ser gjerne medlemmene våre etter oppdrag gjennom oss først.

Andre konsulentselskap og selgere tar gjerne mellom syv og tretti prosent på toppen av timeprisen. Det er greit å ta en liten finnerlønn for å finne den rette kandidaten, men mellom 100 000 og 300 000 kroner ekstra i året for en konsulent er for mye.

Se hvor mye du kan spare.


Rettferdig modell

Modellen vår er den beste for både bedrifter og konsulenter. Vi har to varianter, som gjør at den passer til både små og store bedrifter. Uansett hvilken modell du velger tar vi aldri mer enn tre prosent av kontraktsverdien.

Finn ut hvilken modell som passer deg.


Legg inn oppdrag

Etter du har registrert bedriften din og lagt inn et oppdrag får du oversikt over alle ledige konsulenter. Du kan ta direkte kontakt med konsulentene, og konsulentene som er interessert i oppdraget kan også ta direkte kontakt med deg.

Registrer bedriften din